Afbeelding contactpersoon

Irene Jansen

(Register) podoloog, MSU-echografist en pedicure

Irene Jansen is registerpodoloog, MSU-echografist voor voet en enkel en pedicure. Sinds 2000 zit Podozorg Den Haag in het gezondheidscentrum De Reef (Ypenburg) Den Haag. Kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid staan centraal in onze praktijk. Daarnaast speelt persoonlijke aandacht een grote rol.

Met een jarenlange ervaring als pedicure weet Irene als geen ander dat er veel voetklachten en voetafwijkingen zijn die door de registerpodoloog goed te behandelen zijn en werd podotherapie haar passie.

In mei 2014 heeft Irene de opleiding Musculoskeletal Ultrasound echografist van voet en enkel afgerond. MSU-echografie geeft ons de mogelijkheid om in de voet en enkel te kunnen kijken. Door het inzetten van echografisch onderzoek zij we in staat om betere diagnoses te stellen, waardoor behandelingen gerichter ingezet kunnen worden.

Sinds augustus 2015 is Irene ook werkzaam op de poli-orthopedie in de Bergman Kliniek te Naarden. Zij begeleidt alle patiënten die in de kliniek een niet-operatieve behandeling voor voet- en enkelklachten krijgen.

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.